G. Kanaševičiaus IĮ „DESĖ“
Kulinariniai žuvies gaminiai
Valgykime daugiau žuvies ne tik per šventes – stiprinkime savo širdis Omega-3 riebalų rūgštimis skanaudami išskirtinio skonio „DESĖS“ produkciją!
Nuo šiol „Desė“ – žaliosios energijos gamintoja ir vartotoja
Nuo pat įmonės įsikūrimo pradžios mes, „Desės“ atstovai, propaguojame kuo sveikesnį ir aplinkai saugesnį gyvenimo būdą. Tobulėjant technologijoms su dideliu džiugesiu savo klientams galime pranešti, jog pagaliau ir mes tampame …
Jau beveik 30 metų džiugindami savo klientus žuvies produkcijos įvairove nusprendėme atsinaujinti – pakeitėme tinklapio dizainą bei pačią svetainės struktūrą padarėme labiau koncentruotą bei žymiai informatyvesnę kiekvieno lankytojo akiai. Džiaugiamės …
-
Veiklos pradžia
G. Kanaševičiaus IĮ „DESĖ“ veiklą pradėjo 1994 m. Įmonės administracinis ir gamybinis pastatas išaugo Žaslių miestelio teritorijoje, Kaišiadorių rajone.
-
Trumpai apie įmonės veiklą
Įmonės veikla – žuvies perdirbimas. Gamybinėse patalpose žuvis sūdoma, marinuojama, kepama, ruošiami kulinariniai gaminiai. Per metus pagaminama apie 3 tūkst. tonų žuvies produkcijos. Darbuotojų, prisidedančių prie unikalaus skonio bei aukščiausios kokybės gaminių, skaičius šiai dienai siekia 130.
-
Silkės importavimas bei produktų eksportavimas
Daugiausiai perdirbamos žuvies rūšis - silkė, kuri importuojama iš Norvegijos ir Islandijos, o pati paruošta produkcija keliauja ne tik į įvairius Lietuvos miestus, bet ir į D. Britaniją, Airiją, JAV, Latviją bei Estiją.
-
Patikimumas
Visa produkcija atitinka Europos Sąjungos maisto saugos standartus. Įmonei yra suteiktas Europos veterinarinis numeris žuvies produktams, įdiegta kokybės valdymo sistema RVASVT.
-
Pripažinimas
Įmonė yra gavusi ne vieną itin aukštai reitinguojamą apdovanojimą, tokius, kaip AgroBalt 2010 – auksas, AgroBalt 2012 – auksas, Lietuvos metų gaminys - 2014 ir t.t.
Pasiekimai
Didžiuojamės, jog mūsų produkcija ne kartą yra įvertinta prestižiniais apdovanojimais maisto pramonėje: gaminiams priskirti aukso medaliai įvairiuose konkursuose, tokiuose kaip „Lietuvos metų gaminys“, geriausio gaminio diplomai ir t.t. …
Gamyba
Silkė su galva ir silkių filė gaunama užšaldyta. Pirmiausia, pagal technologinį procesą silkė defrostuojama, t.y. atšildoma iki 0-1 laipsnių celsijaus temperatūros. Toliau silkė brandinama, t.y. norint pagaminti sūdytą silkę, ji sūdoma sūryme, o marinuota silkė marinuojama marinate. Brandinimo proceso trukmė nuo 3 iki 5 parų. Jei gaminama silkių filė be odos, ji toliau ruošiama pagal technologinę instrukciją su kitais ingredientais ir užpilama įvairiais padažais, marinatais ar augaliniais aliejais. Silkei paruošti naudojami tradiciniai prieskoniai – kvapieji pipirai, lauro lapeliai, kalendra ir įvairūs prieskonių mišiniai.
-
„MOZAIKA“ - marinuota silkių filė su daržovėmis ir aliejumi (su cukrumi ir saldikliu), 700 g
-
Tradicinė sūdyta silkių filė, aliejuje, 260 g
-
„MĖGĖJŲ“ - kepti silkių filė suktinukai pomidorų padaže (su cukrumi ir saldikliu), 480 g
-
„JUBILIEJINĖ“ - sūdyta silkių filė su marinuotais svogūnais ir aliejumi su saldikliu, 480 g
-
Kepta menkė pomidorų padaže, 350 g
-
Sūdyta silkių filė su pievagrybiais ir daržovėmis majonezo padaže (su cukrumi ir saldikliu), 300 g
-
„ŠVENTINĖ“ - sūdyta silkių filė su džiovintais pomidorais aliejuje, 480 g
-
Tradicinė silkių filė aliejuje, 220 g
-
Kepta silkių filė pomidorų padaže (su cukrumi ir saldikliu), 270 g
-
„PROGINĖ“ - kepti silkių filė suktinukai drebučiuose su cukrumi ir saldikliu, 480 g
-
Tradicinė sūdyta silkių filė su prieskoniais aliejuje, 220 g
-
Kepta menkė su grybais, aliejuje, 350 g
Produkcija
Mūsų gaminių, pasiekiančių ir žinomiausius ne tik visos Lietuvos, bet ir užsienio didžiuosius prekybos centrus, pagrindinė sudedamoji dalis yra Atlanto vandenyne sugautos žuvys – silkė bei menkė. Sudėlioję visos komandos idėjas į vieną visumą kasmet vis atrandame naujų pagautos žuvies paruošimo būdų, ko pasekoje išgaunami išskirtiniai produkcijos poskoniai, stebinantys net ir didžiausius silkės ar menkės patiekalų ekspertus. Kviečiame susipažinti su mūsų produkcija.