Sudedamosios dalys
40% sūdyta atlantinių silkių filė be odos (silkių filė, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: natrio citratai, citrinos rūgštis, gliukono-delta-laktonas; aromato ir skonio stipriklis mononatrio glutamatas, antioksidantas askorbo rūgštis, konservantai: natrio benzoatas, kalio sorbatas); 20% marinuoti jūros kopūstai (jūros kopūstai (17,5%), druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga acto rūgštis, konservantas natrio benzoatas, saldiklis sacharinai), 20% marinuotos daržovės (svogūnai (9,6%), morkos (9,6%), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto, citrinų, vyno ir obuolių rūgštys), antioksidantas askorbo rūgštis, druska, saldiklis sacharinai), 19,9% rapsų aliejus, paprikų ekstraktas. Gali būti GLITIMO (iš KVIEČIŲ), KIAUŠINIŲ, GARSTYČIŲ, PIENO, MIGDOLŲ, SEZAMO sėklų, SALIERŲ pėdsakų.
Laikymo sąlygos ir papildoma informacija
Sužvejota: Šiaurės rytų Atlantas FAO 27 (A* – Norvergijos jūra, B* – Šiaurės jūra, C* – Islandijos vandenys)
Mažiausia leistina laikymo temperatūra: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatūra: 6° C
Atidarius pakuotę produktą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 72 val.
Maistinė informacija
Grynasis kiekis – 300 g
Kiekis 100-e gramų:
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
---|---|
energinė vertė | 715 kJ/ 172 kcal |
riebalai | 14 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,3 g |
angliavandeniai | 5,3 g |
iš kurių cukrų | 1,9 g |
baltymai | 6,5 g |
druska | 2,9 g |