Sūdyti silkių filė gabaliukai su grybais, aliejuje, 200 g

Sudedamosios dalys
50% silpnai sūdyta atlantinių silkių filė be odos (silkių filė, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (natrio citratai, citrinų rūgštis, gliukono-delta-laktonas), aromato ir skonio stipriklis mononatrio glutamatas, antioksidantas askorbo rūgštis, konservantai (natrio benzoatas, kalio sorbatas); garnyras (svogūnai, 14% pievagrybiai (druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, antioksidantas askorbo rūgštis), pomidorų pasta, rapsų aliejus, cukrus, modifikuotas bulvių krakmolas, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų, obuolių ir vyno rūgštys), antioksidantas askorbo rūgštis, konservantas kalio sorbatas, prieskoniai), 15% rapsų aliejus, paprikų ekstraktas.. Gali būti glitimo (iš kviečių), kiaušinių, garstyčių, pieno, migdolų, sezamo sėklų, salierų pėdsakų.

Laikymo sąlygos ir papildoma informacija
Sužvejota: Šiaurės rytų Atlantas FAO 27 (A* – Norvergijos jūra, B* – Šiaurės jūra, C* – Islandijos vandenys)
Mažiausia leistina laikymo temperatūra: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatūra: 6° C
Atidarius pakuotę produktą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 72 val.

Maistinė informacija
Grynasis kiekis – 200 g

Kiekis 100-e gramų:

Maistinių medžiagų Kiekis 100-e gramų/ml
energinė vertė 778 kJ/ 188 kcal
riebalai 15 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,7 g
angliavandeniai 4,6 g
iš kurių cukrų 3,5 g
baltymai 8,1 g
druska 3,3 g
Susisiekime