„TRADICINĖ“ – sūdyta silkių filė su marinuotais svogūnais ir krapais aliejuje su saldikliu, 480 g

Sudedamosios dalys
62,5% sūdyta atlantinių silkių filė be odos (silkių filė, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (natrio citratai, citrinų rūgštis, gliukono-delta-laktonas), aromato ir skonio stipriklis mononatrio glutamatas, antioksidantas askorbo rūgštis, konservantai (natrio benzoatas, kalio sorbatas); 20,8% marinuoti svogūnai (svogūnai, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: acto rūgštis, citrinų rūgštis, vyno rūgštis, obuolių rūgštis; antioksidantas askorbo rūgštis, kvapioji medžiaga, saldiklis natrio sacharinas), 16,6% rapsų aliejus, 0,1% krapai. Gali būti glitimo (iš kviečių), kiaušinių, garstyčių, pieno, migdolų, sezamo sėklų, salierų pėdsakų.

Laikymo sąlygos ir papildoma informacija
Sužvejota: Šiaurės rytų Atlantas FAO 27 (A* – Norvergijos jūra, B* – Šiaurės jūra, C* – Islandijos vandenys)
Mažiausia leistina laikymo temperatūra: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatūra: 6° C
Atidarius pakuotę produktą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 72 val.

Maistinė informacija
Grynasis kiekis – 480 g

Kiekis 100-e gramų:

Maistinių medžiagų Kiekis 100-e gramų/ml
energinė vertė 797 kJ/ 192 kcal
riebalai 16 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,9 g
angliavandeniai 1,2 g
iš kurių cukrų 0,6 g
baltymai 11 g
druska 2,6 g
skaidulinės medžiagos 0,6 g