Sūdyta silkių filė su burokėliais ir kitomis daržovėmis (majonezo padaže su cukrumi ir saldikliu), 300 g

Sudedamosios dalys

36% sūdyta atlantinių silkių filė be odos (silkių filė, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: natrio citratai, citrinos rūgštis, gliukono-delta-laktonas; aromato ir skonio stipriklis mononatrio glutamatas, antioksidantas askorbo rūgštis, konservantai: natrio benzoatas, kalio sorbatas); 28,2% majonezas (rapsų aliejus, vanduo, spirito actas, modifikuotas krakmolas, kiaušinių tryniai ir milteliai, nugriebto pieno milteliai, kviečių krakmolas, cukrus, druska, garstyčios (vanduo, garstyčių sėklos, spirito actas, druska, prieskoniai), tirštikliai: pupenių derva, natrio alginatas, ksantano derva; rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų, acto, obuolių rūgštys; prieskoniai, natūralios kvapiosios medžiagos, konservantas kalio sorbatas, dažiklis karotenai; saldiklis sacharinai); daržovės 34,2% (burokėliai (13,9%), morkos, pupelės, agurkai (vanduo, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: acto, citrinų, vyno ir obuolių rūgštys; antioksidantas askorbo rūgštis, spirito actas, druska, saldiklis sacharinai); cukrus, burokėlių koncentratas, konservantai: natrio benzoatas ir kalio sorbatas. Gali būti MIGDOLŲ, SEZAMO sėklų, SALIERŲ pėdsakų.

Laikymo sąlygos ir papildoma informacija
Sužvejota: Šiaurės rytų Atlantas FAO 27 (A* – Norvergijos jūra, B* – Šiaurės jūra, C* – Islandijos vandenys)
Mažiausia leistina laikymo temperatūra: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatūra: 6° C
Atidarius pakuotę produktą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 72 val.

Maistinė informacija
Grynasis kiekis – 300 g

Kiekis 100-e gramų:

Maistinių medžiagų Kiekis 100-e gramų/ml
energinė vertė 685 kJ/ 165 kcal
riebalai 13 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,5 g
angliavandeniai 5 g
iš kurių cukrų 4 g
baltymai 6,5 g
druska 2 g
skaidulinės medžiagos 1 g
Susisiekime