„RYTO ŽARA“ – sūdyta silkių filė su grybais, vytintais pomidorais ir aliejumi, 300 g

Sudedamosios dalys

Sūdyta atlantinių SILKIŲ (lot. Clupea harengus harengus) filė be odos 50% (SILKIŲ filė, valgomoji druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (natrio citratai, citrinų rūgštis, gliukono-delta-laktonas), aromato ir skonio stipriklis mononatrio glutamatas, antioksidantas askorbo rūgštis, konservantai (natrio benzoatas, kalio sorbatas), garnyras 40% (svogūnai, pievagrybiai (7,7%), džiovintos slyvos (konservantas kalio sorbatas), pomidorų pasta, rapsų aliejus, vytinti pomidorai 1,7% (konservantas E 220), cukrus, valgomoji druska, modifikuotas bulvių krakmolas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, vyno rūgštis, obuolių rūgštis), antioksidantas askorbo rūgštis, konservantai (natrio benzoatas, kalio sorbatas), prieskoniai), rapsų aliejus (10%), dažiklis karotenai. Gali būti GLITIMO (iš KVIEČIŲ), KIAUŠINIŲ, GARSTYČIŲ, PIENO, MIGDOLŲ, SEZAMO sėklų, SALIERŲ pėdsakų.

Laikymo sąlygos ir papildoma informacija
Sužvejota: Šiaurės rytų Atlantas FAO 27 (A* – Norvergijos jūra, B* – Šiaurės jūra, C* – Islandijos vandenys)
Mažiausia leistina laikymo temperatūra: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatūra: 6° C
Atidarius pakuotę produktą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 72 val.

Maistinė informacija
Grynasis kiekis – 300 g

Kiekis 100-e gramų:

Maistinių medžiagų Kiekis 100-e gramų/ml
energinė vertė 683 kJ/ 164 kcal
riebalai 12,2 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,1 g
angliavandeniai 5,8 g
iš kurių cukrų 4,3 g
baltymai 7,8 g
druska 3,4 g