Sudedamosios dalys
Marinuota atlantinių SILKIŲ (lot. Clupea harengus harengus) filė be odos 40% (SILKIŲ filė, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto rūgštis, natrio citratai, citrinų rūgštis, gliukono-delta-laktonas), aromato ir skonio stipriklis mononatrio glutamatas, antioksidantas askorbo rūgštis, konservantai (natrio benzoatas, kalio sorbatas), saldiklis sacharinai), daržovės 38,5% (morkos, svogūnai, paprikos, agurkai (rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: acto rūgštis, citrinų rūgštis, vyno rūgštis, obuolių rūgštis), druska, cukrus, antioksidantas askorbo rūgštis, saldiklis sacharinai), rapsų aliejus 21,3%, prieskoniai, dažiklis karotenai. Gali būti GLITIMO (iš KVIEČIŲ), KIAUŠINIŲ, GARSTYČIŲ, PIENO, MIGDOLŲ, SEZAMO sėklų, SALIERŲ pėdsakų.
Laikymo sąlygos ir papildoma informacija
Sužvejota: Šiaurės rytų Atlantas FAO 27 (A* – Norvergijos jūra, B* – Šiaurės jūra, C* – Islandijos vandenys)
Mažiausia leistina laikymo temperatūra: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatūra: 6° C
Atidarius pakuotę produktą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 72 val.
Maistinė informacija
Grynasis kiekis – 700 g
Kiekis 100-e gramų:
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
---|---|
energinė vertė | 625 kJ/ 150 kcal |
riebalai | 11 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,7 g |
angliavandeniai | 6,5 g |
iš kurių cukrų | 3,5 g |
baltymai | 7,4 g |
druska | 2,2 g |