Sudedamosios dalys
65 % sūdyta atlantinių SILKIŲ (lot. Clupea harengus harengus) filė be odos (SILKIŲ filė, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: natrio citratai, citrinų rūgštis, gliukono-delta-laktonas; aromato ir skonio stipriklis mononatrio glutamatas, antioksidantas askorbo rūgštis, konservantai: natrio benzoatas, kalio sorbatas); 35 % rapsų aliejus. Gali būti GLITIMO (iš KVIEČIŲ), KIAUŠINIŲ, GARSTYČIŲ, PIENO, MIGDOLŲ, SEZAMO sėklų, SALIERŲ pėdsakų.
Laikymo sąlygos ir papildoma informacija
Sužvejota: Šiaurės rytų Atlantas FAO 27 (A* – Norvergijos jūra, B* – Šiaurės jūra, C* – Islandijos vandenys)
Mažiausia leistina laikymo temperatūra: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatūra: 6° C
Atidarius pakuotę produktą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 72 val.
Maistinė informacija
Grynasis kiekis – 260 g
Grynasis žuvies kiekis – 170 g
Kiekis 100-e gramų:
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
---|---|
energinė vertė | 675 kJ/ 162 kcal |
riebalai | 12,1 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,5 g |
angliavandeniai | 1,4 g |
iš kurių cukrų | 1,1 g |
baltymai | 12 g |
druska | 3,8 g |