Sudedamosios dalys
50 % silpnaI sūdyta Antlantinės SILKĖS filė be odos, 30,4 % majonezas (modifikuotas KVIEČIŲ krakmolas, spirito actas, KIAUŠINIO tryniai, GARSTYČIOS, tirštikliai E412, E401, kvapiosios medžiagos), 15,1 % daržovės (pupelės, morkos, svogūnai, burokėliai); valgomoji druska, rūgštingumą reguliuojnačios medžiagos; acto rūgštis, citrinų rūgštis, monatrio citratas, gliukono-delta-latonas , obuolių rūgštis, vyno rūgštis, askorbo rūgštis, cukrus, augalinis aliejus, raudonasis palmių aliejus, dažiklis burokėlių raudonasis, konservantai: natrio benzoatas, kalio sorbatas, saldiklis sacharinas. Gali būti PIENO, MIGDOLŲ, SEZAMO sėklų, SALIERŲ pėdsakų.
Laikymo sąlygos ir papildoma informacija
Sužvejota: Šiaurės rytų Atlantas FAO 27 (A* – Norvergijos jūra, B* – Šiaurės jūra, C* – Islandijos vandenys)
Mažiausia leistina laikymo temperatūra: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatūra: 6° C
Atidarius pakuotę produktą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 72 val.
Maistinė informacija
Grynasis kiekis – 300 g
Kiekis 100-e gramų:
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
---|---|
energinė vertė | 1044 kJ/ 252 kcal |
riebalai | 22 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,5 g |
angliavandeniai | 5 g |
iš kurių cukrų | 4,4 g |
baltymai | 8,3 g |
druska | 2,6 g |
skaidulinės medžiagos | 0,5 g |