„JUBILIEJINĖ“ – sūdyta silkių filė su marinuotais svogūnais ir aliejumi su saldikliu, 480 g

Sudedamosios dalys

silpnai sūdyta Atlantinių SILKIŲ filė be odos 62,5%, marinuoti svogūnai 20,8%, užpilas 16,7%, augalinis aliejus, vanduo, druska, dekstrozė, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, mononatrio citratas, gliukono-delta-laktonas, vyno rūgštis, obuolių rūgštis), antioksidantas askorbo rūgštis, konservantasi (natrio benzoatas, kalio sorbatas), saldiklis sacharinas. Gali būti GLITIMO (iš KVIEČIŲ), KIAUŠINIŲ, GARSTYČIŲ, PIENO, MIGDOLŲ, SEZAMO sėklų, SALIERŲ pėdsakų.

Laikymo sąlygos ir papildoma informacija
Sužvejota: Šiaurės rytų Atlantas FAO 27 (A* – Norvergijos jūra, B* – Šiaurės jūra, C* – Islandijos vandenys)
Mažiausia leistina laikymo temperatūra: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatūra: 6° C
Atidarius pakuotę produktą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 72 val.

Maistinė informacija
Grynasis kiekis – 480 g

Kiekis 100-e gramų:

Maistinių medžiagų Kiekis 100-e gramų/ml
energinė vertė 782 kJ/ 189 kcal
riebalai 16 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,1 g
angliavandeniai 1 g
iš kurių cukrų 0,5 g
baltymai 10 g
druska 2,8 g
skaidulinės medžiagos 0,4 g