Sudedamosios dalys
50% sūdyta atlantinių silkių filė be odos (silkių filė, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (natrio citratai, citrinų rūgštis, gliukono-delta-laktonas), aromato ir skonio stipriklis mononatrio glutamatas, antioksidantas askorbo rūgštis, konservantai (natrio benzoatas, kalio sorbatas), 33,3% keptos daržovės (svogūnai, morkos, rapsų aliejus, cukrus, druska, vanduo, pomidorų pasta, modifikuotas krakmolas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis, vyno rūgštis, obuolių rūgštis; antioksidantas askorbo rūgštis, konservantas kalio sorbatas, prieskoniai); 16,6% rapsų aliejus, paprikų ekstraktas. Gali būti glitimo (iš kviečių), kiaušinių, garstyčių, pieno, migdolų, sezamo sėklų, salierų pėdsakų.
Laikymo sąlygos ir papildoma informacija
Sužvejota: Šiaurės rytų Atlantas FAO 27 (A* – Norvergijos jūra, B* – Šiaurės jūra, C* – Islandijos vandenys)
Mažiausia leistina laikymo temperatūra: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatūra: 6° C
Atidarius pakuotę produktą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 72 val.
Maistinė informacija
Grynasis kiekis – 480 g
Kiekis 100-e gramų:
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
---|---|
energinė vertė | 717 kJ/ 171 kcal |
riebalai | 12 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,7 g |
angliavandeniai | 7 g |
iš kurių cukrų | 6,4 g |
baltymai | 8,8 g |
druska | 2,8 g |
skaidulinės medžiagos | 0,5 g |