Sūdyta silkių filė su pievagrybiais ir daržovėmis majonezo padaže (su cukrumi ir saldikliu), 300 g

Sudedamosios dalys
majonezas 41,5% (rapsų aliejus, vanduo, spirito actas, modifikuotas krakmolas, kiaušinių tryniai ir milteliai, nugriebto pieno milteliai, kviečių krakmolas, cukrus, druska, garstyčios (vanduo, garstyčių sėklos, spirito actas, druska, prieskoniai), tirštikliai (pupenių derva, natrio alginatas, ksantano derva); rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų. obuolių ir acto rūgštys); prieskoniai, natūralios kvapiosios medžiagos, konservantas kalio sorbatas, dažiklis karotenai; saldiklis sacharinai); 30% sūdyta atlantinių silkių filė be odos (silkių filė, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (natrio citratai, citrinos rūgštis, gliukono-delta-laktonas), aromato ir skonio stipriklis mononatrio glutamatas, antioksidantas askorbo rūgštis, konservantai (natrio benzoatas, kalio sorbatas); daržovės 20,3% (morkos, agurkai (spirito actas, saldiklis sacharinai), kukurūzai), pievagrybiai (5,2%), cukrus, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E 260, E 330, E 334, E 296), antioksidantas E 330, konservantai (E 211, E 202). Gali būti migdolų, sezamo sėklų, salierų pėdsakų.

Laikymo sąlygos ir papildoma informacija
Sužvejota: Šiaurės rytų Atlantas FAO 27 (A* – Norvergijos jūra, B* – Šiaurės jūra, C* – Islandijos vandenys)
Mažiausia leistina laikymo temperatūra: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatūra: 6° C
Atidarius pakuotę produktą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 72 val.

Maistinė informacija
Grynasis kiekis – 300 g

Kiekis 100-e gramų:

Maistinių medžiagų Kiekis 100-e gramų/ml
energinė vertė 1025 kJ/ 247 kcal
riebalai 21,5 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,3 g
angliavandeniai 8,3 g
iš kurių cukrų 5,9 g
baltymai 5,2 g
druska 2 g
Susisiekime