Kepta silkių filė pomidorų padaže (su cukrumi ir saldikliu), 270 g

Sudedamosios dalys
50% kepta atlantinių SILKIŲ (lot. Clupea harengus harengus) filė su oda (SILKIŲ filė, kepimo mišinys (KVIETINIAI MILTAI, džiūvėsėliai (KVIETINIAI MILTAI,, vanduo, druska, mielės), aromato ir skonio stipriklis mononatrio glutamatas, druska, KIAUŠINIŲ MILTELIAI, prieskoniai, cukrus, antioksidantas citrinų rūgštis), pomidorų padažas 50% (vanduo, rapsų aliejus, pomidorų pasta, svogūnai, morkos, cukrus, druska, obuoliai (konservantas E 220), modifikuotas bulvių krakmolas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto rūgštis, citrinų rūgštis, vyno rūgštis, obuolių rūgštis), antioksidantas askorbo rūgštis, konservantai (natrio benzoatas, kalio sorbatas), prieskoniai, tirštiklis E412, saldiklis natrio sacharinas. Gali būti garstyčiu, pieno, migdolų, sezamo sėklų, salierų pėdsakų. Galimi žuvies kaulų likučiai.

Laikymo sąlygos ir papildoma informacija
Sužvejota: Šiaurės rytų Atlantas FAO 27 (A* – Norvergijos jūra, B* – Šiaurės jūra, C* – Islandijos vandenys)
Mažiausia leistina laikymo temperatūra: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatūra: 6° C
Atidarius pakuotę produktą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 72 val.

Maistinė informacija
Grynasis kiekis – 270 g

Kiekis 100-e gramų:

Maistinių medžiagų Kiekis 100-e gramų/ml
energinė vertė 855 kJ/ 205 kcal
riebalai 15 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,7 g
angliavandeniai 11 g
iš kurių cukrų 5,5 g
baltymai 8 g
druska 2,3 g
Susisiekime