Sudedamosios dalys
Daržovių troškinys 64% (morkos 24%, svogūnai 13%, vanduo, rapsų aliejus, cukrus, pomidorų pasta, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: acto rūgštis, citrinų rūgštis, vyno rūgštis, obuolių rūgštis; antioksidantas askorbo rūgštis, konservantas kalio sorbatas; tirštiklis pupenių derva, prieskoniai, modifikuotas bulvių krakmolas); sūdyta atlantinių SILKIŲ (lot. Clupea harengus harengus) filė be odos 36% (SILKIŲ filė, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: natrio citratai, citrinų rūgštis, gliukono-delta-laktonas; aromato ir skonio stipriklis mononatrio glutamatas, antioksidantas askorbo rūgštis, konservantai: natrio benzoatas, kalio sorbatas). Gali būti GLITIMO (iš KVIEČIŲ), KIAUŠINIŲ, GARSTYČIŲ, PIENO, MIGDOLŲ, SEZAMO sėklų, SALIERŲ pėdsakų.
Laikymo sąlygos ir papildoma informacija
Sužvejota: Šiaurės rytų Atlantas FAO 27 (A* – Norvergijos jūra, B* – Šiaurės jūra, C* – Islandijos vandenys)
Mažiausia leistina laikymo temperatūra: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatūra: 6° C
Atidarius pakuotę produktą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 72 val.
Maistinė informacija
Grynasis kiekis – 600 g
Kiekis 100-e gramų:
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
---|---|
energinė vertė | 618 kJ/ 148 kcal |
riebalai | 10 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,2 g |
angliavandeniai | 8 g |
iš kurių cukrų | 7,5 g |
baltymai | 6,1 g |
druska | 2 g |