Tradicinė sūdyta silkių filė su prieskoniais, aliejuje, 260 g

Sudedamosios dalys

65 % sūdyta atlantinių SILKIŲ (lot. Clupea harengus harengus) filė be odos (SILKIŲ filė, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: natrio citratai, citrinų rūgštis, gliukono-delta-laktonas; aromato ir skonio stipriklis mononatrio glutamatas, antioksidantas askorbo rūgštis, konservantai: natrio benzoatas, kalio sorbatas); 34,6 % rapsų aliejus, 0,4 % prieskoniai. Gali būti GLITIMO (iš KVIEČIŲ), KIAUŠINIŲ, GARSTYČIŲ, PIENO, MIGDOLŲ, SEZAMO sėklų, SALIERŲ pėdsakų.

Laikymo sąlygos ir papildoma informacija
Sužvejota: Šiaurės rytų Atlantas FAO 27 (A* – Norvergijos jūra, B* – Šiaurės jūra, C* – Islandijos vandenys)
Mažiausia leistina laikymo temperatūra: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatūra: 6° C
Atidarius pakuotę produktą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 72 val.

Maistinė informacija
Grynasis kiekis – 260 g
Grynasis žuvies kiekis – 170 g

Kiekis 100-e gramų:

Maistinių medžiagų Kiekis 100-e gramų/ml
energinė vertė 624 kJ/ 150 kcal
riebalai 10,5 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,7 g
angliavandeniai 1,4 g
iš kurių cukrų 1 g
baltymai 12,5 g
druska 3,8 g