Kepta menkė su grybais, aliejuje, 350 g

Sudedamosios dalys

50% kepta MENKĖ (ledjūrio MENKĖ (lot. Pallachius virens) gabaliukais be odos, kepimo mišinys (KVIETINIAI MILTAI, džiuvesėliai (KVIETINIAI MILTAI, vanduo, druska, mielės), aromato ir skonio stipriklis monanatrio glutamatas, druska, KIAUŠINIŲ MILTELIAI, prieskoniai, cukrus, antioksidantas citrinų rūgštis), rapsų aliejus); garnyras (svogūnai, 12% pievagrybiai (druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, antioksidantas askorbo rūgštis), pomidorų pasta, rapsų aliejus, cukrus, modifikuotas bulvių krakmolas, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, vyno rūgštis, obuolių rūgštis), antioksidantas askorbo r9gštis, konservantas kalio sorbatas, prieskoniai); 18,2% rapsų aliejus, papriką ekstraktas. Gali būti GARSTYČIŲ, PIENO, MIGDOLŲ, SEZAMO sėklų, SALIERŲ pėdsakų. Galimi žuvies kaulų likučiai.

Laikymo sąlygos ir papildoma informacija
Sužvejota: Šiaurės rytų Atlantas FAO 27 (A* – Norvergijos jūra, B* – Šiaurės jūra, C* – Islandijos vandenys)
Mažiausia leistina laikymo temperatūra: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatūra: 6° C
Atidarius pakuotę produktą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 72 val.

Maistinė informacija
Grynasis kiekis – 350 g
Grynasis keptos menkės kiekis – 175 g

Kiekis 100-e gramų:

Maistinių medžiagų Kiekis 100-e gramų/ml
energinė vertė 716 kJ/ 172 kcal
riebalai 12 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,1 g
angliavandeniai 5 g
iš kurių cukrų 4,4 g
baltymai 11 g
druska 1,24 g
Susisiekime