Sudedamosios dalys
kepta MENKĖ 50 % (amerikinis polakas, ledjūrio MENKĖ, kepimo mišinys (KVIETINIAI MILTAI, džiūvėsėliai (KVIETINIAI MILTAI, geriamasis vanduo, valgomoji druska, mielės), aromato ir skonio stipriklis mononatrio glutamatas, valgomoji druska, KIAUŠINIŲ milteliai, prieskoniai, cukrus, antioksidantas citrinų rūgštis), rapsų aliejus), daržovės 33 % (morkos, svogūnai), rapsų aliejus, geriamasis vanduo, cukrus, valgomoji druska, pomidorų pasta, modifikuotas krakmolas, prieskoniai), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto rūgštis, citrinų rūgštis, vyno rūgštis, obuolių rūgštis, pieno rūgštis), antioksidantas askorbo rūgštis, konservantai (natrio benzoatas, kalio sorbatas), drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, prieskonių ekstraktai, dažiklis E150d)), rapsų aliejus 15,7 %, prieskoniai, dažiklis karotenai. Gali būti GARSTYČIŲ, PIENO, MIGDOLŲ, SEZAMO sėklų, SALIERŲ pėdsakų. Galimi žuvies kaulų likučiai.
Laikymo sąlygos ir papildoma informacija
Sužvejota: Šiaurės rytų Atlantas FAO 27 (A* – Norvergijos jūra, B* – Šiaurės jūra, C* – Islandijos vandenys)
Mažiausia leistina laikymo temperatūra: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatūra: 6° C
Atidarius pakuotę produktą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 72 val.
Maistinė informacija
Grynasis kiekis – 350 g
Grynasis keptos menkės kiekis: 175 g
Kiekis 100-e gramų:
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
---|---|
energinė vertė | 866 kJ/ 208 kcal |
riebalai | 13 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,7 g |
angliavandeniai | 14 g |
iš kurių cukrų | 8,4 g |
baltymai | 8,5 g |
druska | 1,5 g |