Kepta menkė pomidorų padaže, 350 g

Sudedamosios dalys

60% keptos MENKĖ (ledjūrio MENKĖ (lot. Pallachius virens) gabaliukais be odos, kepimo mišinys (KVIETINIAI MILTAI, džiuvesėliai (KVIETINIAI MILTAI, vanduo, druska, mielės), aromato ir skonio stipriklis monanatrio glutamatas, druska, KIAUŠINIŲ MILTELIAI, prieskoniai, konservantai (natrio benzonatas, kalio sorbatas), kvapioji medžiaga); pomidorų padažas 40% (vanduo, svogūnai, pomidorų pasta, cukrus, rapsų aliejus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga acto rūgštis, druska, modifikuotas, bulvių krakmolas, prieskoniai, bulvių skaidulos, konservantai (natrio benzonatas, kalio sorbatas).

Gali būti GARSTYČIŲ, PIENO, MIGDOLŲ, SEZAMO sėklų, SALIERŲ pėdsakų. Galimi žuvies kaulų likučiai.

Laikymo sąlygos ir papildoma informacija
Sužvejota: Šiaurės rytų Atlantas FAO 27 (A* – Norvergijos jūra, B* – Šiaurės jūra, C* – Islandijos vandenys)
Mažiausia leistina laikymo temperatūra: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatūra: 6° C
Atidarius pakuotę produktą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 72 val.

Maistinė informacija
Grynasis kiekis – 350 g
Grynasis žuvies kiekis – 210 g

Kiekis 100-e gramų:

Maistinių medžiagų Kiekis 100-e gramų/ml
energinė vertė 624 kJ/ 148 kcal
riebalai 5 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,4 g
angliavandeniai 15 g
iš kurių cukrų 7,4 g
baltymai 11 g
druska 2,3 g