Sudedamosios dalys
50% silpnai sūdyta atlantinių silkių filė be odos (silkių filė, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (natrio citratai, citrinų rūgštis, gliukono-delta-laktonas), aromato ir skonio stipriklis mononatrio glutamatas, antioksidantas askorbo rūgštis, konservantai (natrio benzoatas, kalio sorbatas); garnyras (morkos, svogūnai, 5,5% moliūgų sėklos, rapsų aliejus, cukrus, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų, vyno ir obuolių rūgštys), antioksidantas askorbo rūgštis, konservantas kalio sorbatas, prieskoniai), 15% rapsų aliejus, paprikų ekstraktas.. Gali būti glitimo (iš kviečių), kiaušinių, garstyčių, pieno, migdolų, sezamo sėklų, salierų pėdsakų.
Laikymo sąlygos ir papildoma informacija
Sužvejota: Šiaurės rytų Atlantas FAO 27 (A* – Norvergijos jūra, B* – Šiaurės jūra, C* – Islandijos vandenys)
Mažiausia leistina laikymo temperatūra: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatūra: 6° C
Atidarius pakuotę produktą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 72 val.
Maistinė informacija
Grynasis kiekis – 200 g
Kiekis 100-e gramų:
Maistinių medžiagų | Kiekis 100-e gramų/ml |
---|---|
energinė vertė | 858 kJ/ 208 kcal |
riebalai | 18 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,6 g |
angliavandeniai | 4,8 g |
iš kurių cukrų | 2,9 g |
baltymai | 9,3 g |
druska | 3 g |