Tradicinė sūdyta silkių filė su prieskoniais aliejuje, 220 g

Sudedamosios dalys

sūdyta atlantinių SILKIŲ (lot. Clupea harengus harengus) filė be odos 77,3% (SILKIŲ filė, valgomoji druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (natrio citratai, citrinų rūgštis, gliukono-delta-laktonas), aromato ir skonio stipriklis mononatrio glutamatas, antioksidantas askorbo rūgštis, konservantai (natrio benzoatas, kalio sorbatas), 22,2% rapsų aliejus, prieskonių mišinys (0,5%). Gali būti GLITIMO (iš KVIEČIŲ), KIAUŠINIŲ, GARSTYČIŲ, PIENO, MIGDOLŲ, SEZAMO sėklų, SALIERŲ pėdsakų.

Laikymo sąlygos ir papildoma informacija
Sužvejota: Šiaurės rytų Atlantas FAO 27 (A* – Norvergijos jūra, B* – Šiaurės jūra, C* – Islandijos vandenys)
Mažiausia leistina laikymo temperatūra: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatūra: 6° C
Atidarius pakuotę produktą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 72 val.

Maistinė informacija
Grynasis kiekis – 220 g
Grynasis žuvies kiekis – 170 g

Kiekis 100-e gramų:

Maistinių medžiagų Kiekis 100-e gramų/ml
energinė vertė 780 kJ/ 188 kcal
riebalai 15 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4 g
angliavandeniai 1 g
iš kurių cukrų 0,3 g
baltymai 13 g
druska 3,5 g
Susisiekime